fbpx
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: (SOLVED) EXTENSION POSITION CONTENT FLOP AFTER LOGO CHANGE

EXTENSION POSITION CONTENT FLOP AFTER LOGO CHANGE 4 years 9 months ago #1871

  • Regnad1990
  • Regnad1990's Avatar
  • Offline
  • Junior Member
  • Posts: 24
  • Karma: 0
Good day

after changing the logo in quickstart template of JD BOSTON, extension position content flopped as show in the attached below.

kindly advise on how to resolve this.
Attachments:
The administrator has disabled public write access.

EXTENSION POSITION CONTENT FLOP AFTER LOGO CHANGE 4 years 9 months ago #1872

  • chandandeep
  • chandandeep's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 4614
  • Thank you received: 652
  • Karma: 116
Hi,

Please configure same as the screenshot attached.





Thanks,
Chandan
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.

To know more about products check out the their documentation.
The administrator has disabled public write access.

EXTENSION POSITION CONTENT FLOP AFTER LOGO CHANGE 4 years 9 months ago #1874

  • Regnad1990
  • Regnad1990's Avatar
  • Offline
  • Junior Member
  • Posts: 24
  • Karma: 0
Thanks.

all configuration is same as directed but problem still persist.
The administrator has disabled public write access.

EXTENSION POSITION CONTENT FLOP AFTER LOGO CHANGE 4 years 9 months ago #1877

  • chandandeep
  • chandandeep's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 4614
  • Thank you received: 652
  • Karma: 116
Hi,

Please do the complete refresh or open your site in private window.
I access your site and see everything is good.
Here are some screenshot of your site.

Thanks






Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.

To know more about products check out the their documentation.
The administrator has disabled public write access.

EXTENSION POSITION CONTENT FLOP AFTER LOGO CHANGE 4 years 9 months ago #1893

  • Regnad1990
  • Regnad1990's Avatar
  • Offline
  • Junior Member
  • Posts: 24
  • Karma: 0
What you see in the site as attached in your post is as a result of me, wiping or deleting all the previous quickstart template files that I have already edited before and reinstall to start over again.

I did this because all the solution suggested in the trail doesnt work for me. problem still persist.
After re-installation, is when you went to check or browse the site. that is why all things are normal.

Thanks.
The administrator has disabled public write access.

EXTENSION POSITION CONTENT FLOP AFTER LOGO CHANGE 4 years 9 months ago #1912

  • rahulahluwalia
  • rahulahluwalia's Avatar
Ah, I see.

Thanks for the information there.

Sorry for the trouble again. Please let us know if you need any assistance from us.

Hopefully, We can serve better this time around.

Thanks
The administrator has disabled public write access.
Moderators: chandandeep
Time to create page: 0.367 seconds
Cron Job Starts