fbpx
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: (SOLVED)Article issue in front-end

Article issue in front-end 2 years 5 months ago #17204

  • NexusInt
  • NexusInt's Avatar
  • Offline
  • Senior Member
  • Posts: 52
  • Thank you received: 2
  • Karma: 0
Hi Gents,

I have absolutely no clue hat happened but suddenly on the top of every article und the article title , the number "1" appears.
Please see the attach screenshots.

What did I do wrong or what do I have to do or where to look?

Thx in advance.

Rgds,
Wilhelmus
Attachments:
The topic has been locked.

Article issue in front-end 2 years 5 months ago #17212

  • admin
  • admin's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 4490
  • Thank you received: 647
  • Karma: 116
Wilhelmus,

No idea what you did to get the number there even though unintentionally. If you can provide a link to your website that'd be helpful.

Thanks,
Chetan
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.
The topic has been locked.

Article issue in front-end 2 years 5 months ago #17245

  • NexusInt
  • NexusInt's Avatar
  • Offline
  • Senior Member
  • Posts: 52
  • Thank you received: 2
  • Karma: 0
Hi Chetan,

The website is offline, (construction) but on server: I can send you log in credentials so you can take a look .
The topic has been locked.

Article issue in front-end 2 years 5 months ago #17247

  • chandandeep
  • chandandeep's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 4614
  • Thank you received: 652
  • Karma: 116
Please share at This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. with forum link.
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.

To know more about products check out the their documentation.
The topic has been locked.

Article issue in front-end 2 years 5 months ago #17254

  • NexusInt
  • NexusInt's Avatar
  • Offline
  • Senior Member
  • Posts: 52
  • Thank you received: 2
  • Karma: 0
Have send you email with credentials
The topic has been locked.

Article issue in front-end 2 years 5 months ago #17257

  • admin
  • admin's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 4490
  • Thank you received: 647
  • Karma: 116
Not working. You forgot to send the website link.
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.
The topic has been locked.

Article issue in front-end 2 years 5 months ago #17264

  • admin
  • admin's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 4490
  • Thank you received: 647
  • Karma: 116
Hello

It's not a problem with the template.

number 1 is still visible when visiting using the default Joomla template.

yoursite.com/index.php/compliance/why-co...e?template=protostar

You must have installed a plugin that's causing this. Try disabling your plugins one by one to see which one is it.

Thanks,
Chetan
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.
The topic has been locked.
Moderators: chandandeep
Time to create page: 0.409 seconds
Cron Job Starts