fbpx
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: (SOLVED)Class 'ContentHelperRoute' not found

Class 'ContentHelperRoute' not found 1 year 7 months ago #22871

  • Cfarhat
  • Cfarhat's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 10
  • Karma: 0
can you please explain how to fix the following : Class 'ContentHelperRoute' not found



(the attachment)
The topic has been locked.

Class 'ContentHelperRoute' not found 1 year 7 months ago #22882

  • nishtha
  • nishtha's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Posts: 2436
  • Thank you received: 218
  • Karma: 36
Hi,

Posted a reply on your other post: www.joomdev.com/forum/jd-magazine/4992-j...zin-extensions#22878

Thanks,
Nishtha
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.

To know more about products check out the their documentation.
The topic has been locked.

Class 'ContentHelperRoute' not found 1 year 7 months ago #22885

  • admin
  • admin's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 4490
  • Thank you received: 647
  • Karma: 116
Hi,

Thanks for the screenshot. Probably something missing here and there. Can you enable debug and error reporting and display the full stack error as far as where the error is coming from.
These would help:
docs.joomdev.com/article/i-am-getting-a-500-error-what-do-i-do/
docs.joomdev.com/article/a-simple-guide-...ing-quality-support/

Thanks,
Chetan
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.
The topic has been locked.

Class 'ContentHelperRoute' not found 11 months 3 weeks ago #27827

  • steveac77
  • steveac77's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 3
  • Karma: 0
I've got the same problem. I always get the error "Class 'ContentHelperRoute' not found". When I clear the Quix cache the site is working once, when reloading I get the error again.
The topic has been locked.

Class 'ContentHelperRoute' not found 11 months 3 weeks ago #27828

  • admin
  • admin's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 4490
  • Thank you received: 647
  • Karma: 116
steveac77 wrote:
I've got the same problem. I always get the error "Class 'ContentHelperRoute' not found". When I clear the Quix cache the site is working once, when reloading I get the error again.

Hi Can you enable error debug/debug on your site and post back the full screenshot as to which file is causing the issue?

Thanks,
Chetan
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.
The topic has been locked.

Class 'ContentHelperRoute' not found 11 months 3 weeks ago #27831

  • steveac77
  • steveac77's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 3
  • Karma: 0
Attached you'll find the screenshot.
Attachments:
The topic has been locked.

Class 'ContentHelperRoute' not found 11 months 3 weeks ago #27832

  • steveac77
  • steveac77's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 3
  • Karma: 0
I found a solution and added

if(!class_exists('ContentHelperRoute')) {
require_once JPATH_SITE.'/components/com_content/helpers/route.php';
}

to the quix.php file.

I don't know if this is the best way to do but it works now.
The topic has been locked.

Class 'ContentHelperRoute' not found 11 months 3 weeks ago #27853

  • admin
  • admin's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 4490
  • Thank you received: 647
  • Karma: 116
steveac77 wrote:
I found a solution and added

if(!class_exists('ContentHelperRoute')) {
require_once JPATH_SITE.'/components/com_content/helpers/route.php';
}

to the quix.php file.

I don't know if this is the best way to do but it works now.

It is the correct way to do it for now.
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.
The topic has been locked.
Moderators: chandandeep
Time to create page: 0.474 seconds
Cron Job Starts