fbpx
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: (SOLVED) Don´t show image

Don´t show image 4 years 11 months ago #2000

  • rebersu
  • rebersu's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Hi, great pluggin!

But I have a problem, I wanted to show the short description and by changing the code I could do it.
But I can not find it because it does not show the images.

You can check it here, goo.gl/bkS3z3

Please, can you help me?
Attachments:
The topic has been locked.

Don´t show image 4 years 11 months ago #2005

  • rahulahluwalia
  • rahulahluwalia's Avatar
Hello,

WOW!
The website looks amazing....really good job done with the template.


Ok, there are few edits you need to make in the template.less file

Path: templates/TEMPLATENAME/less/template.less
.vmproductvmimport .modal {
   display: block;
   position: relative;
}


Let me know ?

Thanks
The topic has been locked.

Don´t show image 4 years 11 months ago #2008

  • rebersu
  • rebersu's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Hi, no, nothing happens.

But you write a few edits to do... and i only see one thing to ad.
The topic has been locked.

Don´t show image 4 years 11 months ago #2021

  • rahulahluwalia
  • rahulahluwalia's Avatar
Hello, Not sure if i follow you.

But, please add this code
.vmproductvmimport .modal {
   display: block;
   position: relative;
}

Path: templates/TEMPLATENAME/less/template.less


Thanks
The topic has been locked.

Don´t show image 4 years 11 months ago #2022

  • rebersu
  • rebersu's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Nothing happens.

I check the code and i have this:




if($showProductImage && (count($product->images) > 0))

{

//echo "<pre>";print_r($product->images);exit;

$list->product_thumb_image = $product->images[0]->roduct_thumb_image ('class="medium-image" title="'.$product->product_name.'" ',true,'class="modal"');

I think here i need to change something...
The topic has been locked.

Don´t show image 4 years 11 months ago #2023

  • chandandeep
  • chandandeep's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 4614
  • Thank you received: 652
  • Karma: 116
Make sure you enable the "Development mode" From the template setting.
Please see the screenshot
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.

To know more about products check out the their documentation.
The topic has been locked.

Don´t show image 4 years 11 months ago #2025

  • rebersu
  • rebersu's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Yes it´s work now.
The development mode denied the css? and start using less??
The topic has been locked.

(SOLVED) Don´t show image 4 years 11 months ago #2026

  • chandandeep
  • chandandeep's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 4614
  • Thank you received: 652
  • Karma: 116
1. When Development mode is on
- Your site will run on .less files and your customization with less files will be displayed. All the template .less files are stored in: templates/t3_bs3_blank/less. If you want to customize your template style, you can use the .less files.
2. When Development mode is off
- Your site will run on .css files, the files are compiled from .less files when you implement the "LESS TO CSS" function. We recommend not to use the .css file to customize your template style as each time you compile LESS TO CSS, the .css files will be overridden and your work will be lost.
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.

To know more about products check out the their documentation.
The topic has been locked.
The following user(s) said Thank You: rebersu
Moderators: chandandeep
Time to create page: 0.455 seconds
Cron Job Starts